کتاب «جنگ جهانی جمعیت» به قلم صالح قاسمی در پنج فصل تدوین شده و در کنار پردهبرداری از توطئهها و طراحیهای دشمنان اصیل اسلام و انقلاب، به بررسی علل کاهش جمعیت و پیامدهای این کاهش و مرور راهکارهای افزایش منطقی جمعیت در ایران اسلامی پرداخته است و دیدگاه شارع مقدس درباره تحدید یا تکثیر نسل را بررسی میکند.
در این کتاب میخوانیم:
در سالها و قرنهای اخیر، ماهیت و شکل تقابلها و جنگها تغییر یافته است. از جمله تقابلهای جدی موجود، تقابل دو تمدن غرب و شرق و یا دقیقتر، تقابل اسلام و اومانیسم است.
پر واضح است، مولفههای قدرت تمدن کهن اسلامی که در گذشته نیز قرنها برتری و بالندگی خود را به رخ جهانیان کشیده است، بسیارند، که یکی از این مولفههای قدرت تمدن جهانی اسلام، جمعیت جوان و پویا است.
از سالهای دور، دشمنان و نظریهپردازان دنیای غرب، متوجه جمعیت فزاینده، پویا و جوان دنیای اسلام شدهاند و برای این موضوع طرحها و توطئههایی را طراحی کرده و بر اساس مستندات موجود منتشر شده، در صدد مدیریت تودههای جمعیت در جهان و خصوصا در جهان اسلام بوده و هستند.
طرحهای متعدد کنترل جمعیت و ایجاد نگرانیهای کاذب از افزایش جمعیت، که به صورت گسترده در جوامع اسلامی تبلیغ میشود و با ژستهای خیرخواهانه به اجرا گذاشته میشوند، سندی روشن برای این ادعاها است.
بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران و با ارائه یک الگوی حکومتی مردم سالاری اسلامی به جهان، نگرانیها و اضطرابهای جهان استعماری غرب روز به روز افزون تر شد.
فلذا جمعیت ایران اسلامی و مدیریت آن یکی از اصلی ترین اهداف جبهه دشمنان اسلام و انقلاب قرار گرفت و از این رو با برجسته کردن برخی مسائل پزشکی و با ارائه بیسابقهترین کمکهای بینالمللی، کشور ما را در مسیر کنترل و کاهش جدی جمعیت قرار دادند تا از تداوم بلند مدت این الگوی نوظهور مردم سالاری اسلامی و تبدیل شدن آن به یک تمدن فراگیر جهانی جلوگیری کند.
این کتاب توسط موسسه فرهنگی هنری سیب سرخ نیکان و انتشارات کتاب ابرار در 382 صفحه به چاپ رسیده و آماده توزیع در بازار است.
«جنگ روانی»
«جنگ روانی» نوشته «صلاح نصر» کتابی است که نویسنده در آن به بررسی جنگ کلامی میپردازد و کلامی که به سمت ذهن و فکر انسان نشانه رفته است به عنوان سلاح و ابزار نوینی در جهان ارتباطات معرفی میکند.
در کتاب حاضر نویسنده با نگاهی عمیق و موشکافانه به جنگ کلامی میپردازد. علت انتخاب عنوان مزبور آن بود که کلام چه مخفی و چه علنی، چه شفاهی و چه مکتوب، از سلاحهایی محسوب میشود که به سمت ذهن و فکر انسان نشانه رفته است و در صورتی که بتواند بر احساسات او غلبه یابد، قادر خواهد بود تا اعماق وجود انسان نفوذ کند.
کتاب «جنگ روانی» در هشت بخش تدوین شده است.
بخش نخست کتاب پیدایش رفتارهای اجتماعی جنگ روانی، ریشههای تاریخی و مفاهیم مختلف آن را مورد تحلیل و بررسی قرار میدهد و بخش دوم سازماندهی جنگ روانی و قابلیتهای افراد در برخورد با این جنگ روانی را گوشزد میکند.
بخش سوم طرحریزی عملیات جنگ روانی و هدفهای سیاسی و نظامی آن را معرفی کرده و بخش چهارم عرصههای ارتباطات را در شیوع این جنگ روانی بر میشمارد.
بخش پنجم با عنوان شایعات آفت جامعه، به تعریف شایعه، طبقهبندی شایعات، شایعه از دیدگاه روانشناسی، راهنمای تحلیل شایعات و مقاومت در برابر شایعات را به تفصیل بیان کرده و زوایای هر یک را برای خوانندگان روشن میکند. بخش ششم نیز تاثیر افکار عمومی و تبلیغات را در گسترش جنگ روانی مورد تحلیل قرار داده و به بیان انواع تبلیغات و نقش نظرخواهیها در ارزیابی جنگ روانی میپردازد.
بخش هفتم کتاب حاضر نقش اطلاعات در جنگ روانی، اطلاعات تبلیغاتی و تحلیل تبلیغات موشکافانه مورد بررسی قرار میگیرد و در نهایت بخش آخر کتاب با عنوان کاربرد، انقلاب 23 ژوئیه بر ضد روشهای استعماری و ارتجاعی را به عنوان نمونه نام برده و آن را در مقاطع مختلف در بوته نقد و بررسی قرار میدهد.
چاپ پنجم کتاب «جنگ روانی» نوشته صلاح نصر با ترجمه محمود حقیقت کاشانی در 616 صفحه و بهای 28 هزار و 500 تومان از سوی انتشارات سروش منتشر و در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است.