هادی بیابانی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰

طبق گزارشی كه اخیرا وزارت بهداشت كانادا منتشر كرده، تكنولوژی وایرلس (بی‌سیم) كه به كاربران اجازه می‌دهد بدون كابل تلفن به اینترنت متصل شوند، هیچ تاثیر مضری بر ‌سلامت ندارد. همه وسایل الكترونیكی از جمله وایرلس‌ها میدان مغناطیسی دارند و تمام انواع میدان مغناطیسی كه شامل فركانس‌های بالا و پایین می‌شوند، قابل اندازه‌گیری هستند. هر فركانس یك طول موج و حدی از انرژی كوانتومی را دارد.

امواج الكترومغناطیس از نظر علمی 3 مكانیسم دارند كه می‌توانند بر سلامت ما تاثیر بگذارند؛ جریانات الكتریكی در بدن، جریانات گرمایی و اشعه‌های رسانا كه البته وایرلس یا تكنولوژی بی‌سیم غیررسانا است. میزان تاثیر این مكانیسم‌ها به میزان دفعات قرارگرفتن در معرض امواج و شدت انرژی بستگی دارد. تكنولوژی بی‌سیم هیچ یك از این 3 مكانیسم نامبرده را در بدن ایجاد نمی‌كند.

اینترنت بی‌سیم خطر دارد؟ 

از سوی دیگر، انرژی آن به قدری نیست كه بتواند آسیب ژنتیكی داشته باشد و سبب سرطان شود. تحقیقات گسترده نیز نشان داده که علایمی مانند سردرد، سرگیجه و افزایش ضربان قلب كه اصطلاحا علایم حساسیت به میدان الكترومغناطیسی نامیده می‌شوند، در كاربران این تكنولوژی دیده نشده است. تكنولوژی بی‌سیم، میدان مغناطیسی‌ای برابر با مایكروویو دارد و قرار دادن كودك برای طولانی‌مدت در اتاقی كه مدام این ابزار در آن وجود دارد، می‌تواند سبب بروز حساسیت به امواج در او شود. در حالی كه هنوز هیچ تحقیق علمی، مضر بودن یا بی‌ضرر بودن این تكنولوژی را به اثبات نرسانده، برخی از كارشناسان معتقدند باید تمام وسایل بی‌سیم از جمله تلفن بی‌سیم و اینترنت بی‌سیم را از خانه بیرون برد یا حداقل هنگامی كه از آن استفاده نمی‌كنید، باید آنها را از برق بكشید.



شارژ سریع موبایل