پل اتلت دانشمندی است که سال ها جلوتر از زمان خود حرکت کرده و در دهه 1930 برای اولین بار پیشنهاد ترکیب تلفن با یک صفحه تلویزیون را مطرح کرده بود.
امروزه حتی تصور زندگی بدون اینترنت برای اکثر ما دشوار است ولی در سال 1934 اینترنت یا هرچیزی شبیه به آن تخیلی بیش نبود. پل اتلت دانشمندی است که سال ها جلوتر از زمان خود حرکت کرده و در دهه 1930 برای اولین بار پیشنهاد ترکیب تلفن با یک صفحه تلویزیون را مطرح کرده بود.
در جشنواره علمی نیویورک که اخیرا برگزار شده است، مباحثی راجع به گذشته، حال و آینده اینترنت در جهان مطرح و در این گفتگو به نام اتلت اشاره شد. اتلت، دانشمند و نویسنده بلژیکی، پدر علم اطلاعات لقب گرفته و سال ها قبل از اختراع آی پاد، کیندل یا حتی صفحه کامپیوتر به ترکیب تلویزیون و تلفن فکر می کرده است تا از این طریق بتواند اطلاعات را منتشر کند.
او در کتاب خود به چیزی اشاره می کند که شباهت زیادی به کامپیوتر دارد "در اینجا اتاق کار درهم برهم و پر از کتاب و کاغذ نیست. یک صفحه و یک تلفن در دسترس قرار دارند ... از طریق تلفن سوالی پرسیده می شود و صفحه ای که باید برای پیدا کردن پاسخ سوال خوانده شود روی صفحه ظاهر می شود."
وی همچنین پیشنهاد تقسیم صفحه را مطرح کرده بود تا از آن طریق بتوان چندین کتاب را همزمان نمایش داد، همانطور که در حال حاضر می توانیم همزمان چندین صفحه یا پنجره را در کامپیوتر باز کنیم.
نوشته های اتلت 30 سال بعد برای اولین بار به طور عملی مورداستفاده قرار گرفت.