سعی کنید به خود آرامش دهید، کمی قدم بزنید یا یک فیلم خوب ببینید. یک دوش آب گرم بگیرید، اما اگر کیسه آب تان پاره شده این کار برایتان خطرناک است سعی کنید کمی بخوابید باید برای زایمان انرژی کافی داشته باشید اگر هنگام رسیدن زمان رسیدن زایمان کیسه آب پاره شود چه اتفاقی می افتد؟پارگی کیسه آمینوتیک (کیسه پر از آبی که اطراف جنین در دوران بارداری را فرا گرفته) به صورت احساس فرویختن ناگهانی مایع از بدن مادر است که به طور مداوم لیک می کند. این مایع معمولا بدون بو است و ممکن است شفاف یا کمی صورتی باشد.
اگر کیسه آب پاره شود مادر باید زمان آن را به خاطر سپرده و اینکه تقریبا چه میزان مایع از او خارج شده و به رنگ این مایع توجه کرده و به پزشک خود اطلاع دهد. اگرچه زایمان بعد از پاره شدن کیسه آب ممکن است فورا شروع نشود اما زایمان حتما ظرف ۲۴ ساعت اتفاق می افتد.در آخر به یاد داشته باشید که همه زنان اگر به زمان زایمان برسند دچار پارگی کیسه آب نمی شوند در بسیاری از مواقع پزشک در بیمارستان کیسه آب را پاره خواهد کرد. افاسمان و دیلاتاسیون در زایمان به چه معنی است؟در هنگام زایمان، دهانه رحم شروع به نرم شدن و شل شدن می کند تا بتواند به اندازه سر نوزاد باز شود شل شدن و کوتاه شدن دهانه رحم به نام افالمان خوانده می شود. پزشک با معاینه دهانه رحم متوجه این تغییرها می شود.
رعایت این نکات به شما کمک میکند تا درد زایمان را بهتر تحمل کنید
باز شدن دهانه رحم به صورت صفر تا ۱۰۰ درصد بیان می شود. وقتی دهانه رحم کاملا باز شود یعنی افالمان ۱۰۰ درصد اتفاق افتاده است و سر جنین بیرون می آید.باز شدن کامل به اندازه تقریبا ۱۰ سانتی متر به نام دیلاتاسیون خوانده می شود. این دو وضعیت به دنبال انقباض های موثر رحم اتفاق می افتد. چه زمانی باید به بیمارستان مراجعه کرد؟ اگر حس کردید دچار علایم واقعی زایمان شده اید حتما به بیمارستان و نزد پزشک خود بروید همچنین اگر حس کردید.
اگر فکر کردید کیسه آبتان پاره شده است. اگر دچار خون ریزی شدید:
بیش از حالت لکه بینی اگر حرکات جنین بسیار کمتر از حالت عادی شده است اگر انقباض ها بسیار ناراحت کننده است و هر ۵ دقیقه در هر ساعت تکرار می شوند در بیمارستان انتظار چه چیز را باید داشت؟وقتی خانم باردار فکر می کند که علایم واقعی زایمانش شروع شده، باید شروع به زمان بندی انقباض ها کند. برای این کار زمان هر انقباض، شروع و خاتمه آن را به ذهن می سپارد. زمان بین انقباض ها شامل طول مدت انقباض ها و دقایق بین انقباض ها را هم باید در ذهن داشته باشد انقباض های خفیف معمولا هر ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شروع شده و ۶۰ تا ۹۰ ثانیه طول می کشد.انقباض ها سپس منظم تر شده تا اینکه فاصله آنها به ۵ دقیقه می رسد. با قوی شدن انقباض ها، به طوری که ۴۵ تا ۶۰ ثانیه طول بکشد و هر ۳ تا ۴ دقیقه رخ دهد حتما باید به بیمارستان بروید.