سارا قاسمی شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۳:۴۰

بچه های کوچک نه تنها در معرض انواع بیماری های کوتاه مدت و بلند مدت از قبیل دیابت، فشار خون بالا و بیماری های قلبی هستند بلکه خطر مرگ همواره در کمین آنهاست.

وجود اختلاف های شدید میان اندازه متوسط کودکان تازه متولد شده در نقاط گوناگون جهان، دانشمندان را به پذیرش این باور رایج سوق داده است که قومیت می تواند بر رشد کودکان در رحم و اندازه آنها در زمان تولد اثرگذار باشد.

 

اما محققان با اندازه گیری رشد استخوان کودکان کشورهای مختلف در رحم و نیز طول و محیط سر آنها در زمان تولد به این نتیجه رسیدند که مراقبت های زمان بارداری و وضعیت تحصیلی، غذایی و بهداشتی مادران اثر بیشتری بر اندازه کودکان دارد تا نژاد و قومیت.

 

بنابراین کودکان شانس برابری در رشد سلامتی در رحم مادر و داشتن سلامتی در آینده دارند.

 

هدف نهایی این مطالعه طراحی استاندارهای جدید بین المللی است و در نظر گرفتن وضعیت سلامت، تغذیه و جایگاه اجتماعی اقتصادی که رشد بهینه یک کودک را هم در رحم و هم به عنوان یک نوزاد شرح خواهد داد.

 

این واقعیت که مادرانی که در وضعیت سلامتی مناسبی هستند کودکانی سالم تر هم خواهند داشت پیام امید بخشی برای تمامی زنان در سراسر جهان و از هر نژاد و قومیتی است.


اشتراک در بالاترین اشتراک در فیسبوک اشتراک در توییتر اشتراک در کلوب اشتراک در دنباله اشتراک در فیسنما اشتراک در گوگل پلاس

منبع : جوان ایرانی
برچسب ها : بارداری, زایمان, زنان باردار, بچه دار شدن, مراقبت در دوران بارداری, سلامت زنان باردار, اندازه نوزاد, تغذیه وبهداشت زنان باردار, رشد کودکان در رحم, رشد استخوان کودکان, وضعیت جسمانی مادران باردار, وضعیت اجتماعی مادران باردار, سطح تحصیلات مادران باردار, شرایط اقتصادی مادران باردار, baby, baby size, nutrition and health of pregnant women, pregnancy, delivery, pregnant women, maternal health, prenatal care, medical news today, children's development in the womb, bone growth in children, injuries to pregnant women, maternal social status, maternal education level, economic conditions for pregnant mothers


شارژ سریع موبایل