سارا قاسمی سه شنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰

موسیقی موجب بالا رفتن اعتماد به نفس سالمندان می‌شود و وابستگی عاطفی آنها را زیاد كرده و از وابستگی آنها به دیگران می‌كاهد.

جالب است بدانید اگر شما خود نوازنده‌‌ساز باشید، اثر مفید آن چندین برابر خواهد شد. چون نواختن یك ساز نیاز به حركت انگشتان و استفاده از ذهن برای هماهنگی نت‌ها دارد، بنابراین شما عضلات و مفاصلتان و در كنار آن ذهنتان را به حركت و فعالیت وا می‌‌دارید و به جنگ بسیاری از عوارض پیری مانند فراموشی و درد مفاصل و عضلات خواهید رفت.

در ایام پیری كه چشم خوب نمی‌بیند،‌مطالعه مشكل می‌شود و بسیاری از سرگرمی‌ها برای سالمندان جایگاه خود را از دست می‌دهد،‌استفاده از موسیقی یك سرگرمی خوب خواهد بود. شما می‌توانید همراه نرمش‌های سبك روزانه، موسیقی گوش دهید.

معمولا ورزش برای سالمندان همراه با درد مفاصل و عضلات است، اما موسیقی می‌تواند از احساس درد توام با این ورزش‌ها بكاهد و درد را از ذهن دوركند. به علاوه شاید شما تنبلی می‌كنید و حال و حوصله ورزش ندارید، موسیقی همراه ورزش محرك خوبی برای شروع تمرینات خواهد بود.

 

موسیقی سالمندان را جوان میکند!

 

با موسیقی می‌توانید دست بزنید و یا همراه موسیقی ریتمیك پای بكوبید، همه این حركت‌ها از ورم و درد مفاصل می‌كاهد و باعث كشش عضلات بدن می‌شود و به تنظیم جریان خون و تقویت عضلات و توان بدنی كمك می‌كند.

گوش دادن به موسیقی شاید به اندازه نواختن موسیقی برای سالمندان مفید نباشد و اثرات درمانی و شفابخش آن كمتر باشد، ولی به عنوان یك تفریح سالم و نشاط‌آور می‌تواند از مشكلات روحی روانی مانند احساس طرد شدن از خانواده، اضطراب و اندوه سالمندان بكاهد. نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد موسیقی درمانی برای سالمندان بیشترین اثر را در بی‌قراری،‌گیجی، تنش و آلزایمر دارد.

در ضمن گوش دادن به موسیقی خرجی ندارد، فقط كافی است پیچ رادیو را باز كنید و یا یك نوار یا CD در ضبط بگذارید. به آن گوش دهید تا به آرامش برسید و با موسیقی حركت كنید تا جسم و ذهن سالم‌تر و پرنشاط‌تری داشته باشید.

 

موسیقی سالمندان را جوان میکند!

 

سالمندی همراه با افسردگی و احساس یكنواختی است. در این میان نت‌هایی كه فضا را پر می‌كنند و می‌‌توانند یك محیط شلوغ و سرشار از نشاط را برای سالمندان به وجود آورند، بسیار شفابخش خواهند بود. اگر حتی علاقه‌ای هم به موسیقی ندارید، آن را به عنوان یكی از قرص‌هایی كه هر روز می‌خورید، قرار دهید و در روز یك‌بار هم شده به آن گوش دهید. بدون شك شفابخش‌ترین داروی شما خواهد شد.

اگر شما به موسیقی و آموختن آن علاقه‌مندید ولی فكر می‌كنید از شما گذشته است حتما به فرهنگسرای سالمند سری بزنید. در این فرهنگسرا آموزش‌های مختلفی شامل نت‌شناسی، فن‌بیان، تكنیك آواز گروهی و نحوه صحیح نفس‌گیری و روش كاربرد آن در موسیقی به سالمندان، ارائه می‌شود.


اشتراک در بالاترین اشتراک در فیسبوک اشتراک در توییتر اشتراک در کلوب اشتراک در دنباله اشتراک در فیسنما اشتراک در گوگل پلاس

منبع : دلگرم
برچسب ها : سالمندان, دانستنی های سالمندان, سالمندان و خانواده, موسیقی سالمندان, تاثیر موسیقی بر سالمندان, اعتماد به نفس سالمندان, ایام پیری, سرگرمی‌ برای سالمندان, ورزش برای سالمندان, موسیقی, نواختن موسیقی, موسیقی درمانی, موسیقی درمانی برای سالمندان, گوش دادن به موسیقی, احساس یكنواختی, فرهنگسرای سالمند, seniors, facts seniors, seniors and families, music elderly, effect of music on elderly, confidence elderly, during aging, entertainment for seniors, exercise for seniors, music, play music, music therapy, music therapy for seniors, listen to music, sense of uniformity, cultural elderly


شارژ سریع موبایل