لاک پشت های پوزه عقابی همزمان با آغاز فصل بهار در ساحل جزیره کیش تخم گذاری میکنند. اکنون پس از گذشت دو ماه از تخم گذاری ، لاک پشت های متولد شده زندگی جدیدشان را در آبهای اقیانوس آغاز خواهند کرد.
لاکپشت پوزه عقابی (eretmochelys imbricata) گونهای لاکپشت دریایی است که بهشدت در معرض خطر انقراض قرار دارد. پوزهٔ این لاکپشت برای بیرون کشیدن غذای اصلیش یعنی اسفنج دریایی از لابهلای مرجانها به شکل منقار عقاب درآمده و از همین رو به لاکپشت پوزه عقابی یا منقار کوتاه موسوم گشتهاست.
استفاده از لاک این حیوان برای ساخت وسایل تزئینی سابقه طولانی دارد و در برخی مناطق تخمهای این خزنده را از شن بیرون کشیده و میخورند. البته در کشورهای عضو معاهده تجارت بینالمللی گونههای در معرض خطر شکار و خرید و فروش این لاکپشت و محصولات به دست آمده از آن ممنوع است.
طول لاکپشت پوزه عقابیِ بالغ به یک متر میرسد و وزن میانگین آن حدود ۸۰ کیلوگرم است.
لاکپشت پوزه عقابی یکی از ۴ لاکپشت دریایی است که در خلیج فارس مشاهده شده و یکی از دوگونه لاکپشت دریایی است که در سواحل ایران تخمگذاری میکند.
بیشترین زادآوری لاکپشتهای دریایی در ایران به این گونه مربوط میشود، البته در سالهای اخیر زادآوری این گونه به جزایر نخیلو و امالکرم در استان بوشهر و جزایر قشم، شیدور، هندورابی، هنگام و هرمز در استان هرمزگان محدود شدهاست. تعداد موارد حضور این لاک پشت در سواحل ایران حدود هزار تخمگذاری در سال برآورد میشود.