فصل تابستان نزدیک است و بسیاری از عزیزان راهی سفرهای تابستانی خواهند بود. کارهای بسیاری برای انجان دادن وجود دارد, از جمله خرید بلیط هواپیما یا دیگر وسایل حمل و نقل, رزرو هتل, برنامه ریزی سفر, جمع آوری وسایل که در یک لحظه هر مسافری را گیج می کنند.
در این میان کسانی که با مشکل سازماندهی امور روبرو هستند, از فکر کارهای سفر دچار استرس شده و گاهی عطای سفر را به لقایش می بخشند. نگران نباشید! با خواندن این مقاله و رعایت این نکات شما سفری خوب پیش رو خواهید داشت.
1 نرم افزار مناسب: تریپیت (Tripit)
جمع آوری اطلاعات سفر از جمله رزرو کردن ها, چک کردن صورت حساب ها, جزئیات پرواز, گزارش آب و هوا و حتی پیشنهاد یک مکان دیدنی از میان دیگر نقاط, همگی از کارایی های این نرم افزار دوست داشتنی است. بدین ترتیب که شما اجازه ی دسترسی به ایمیلتان را به تریپیت می دهید و در صورت به دست آوردن اطلاعات مورد نظر, این مطالب در جدول زمانی برنامه ی سفر شما قرار داده می شود.
2 – لباس مناسب
کفش هایتان را درآورید, وسایلتان را در سبد بگذارید, لپ تاپ خود را از کیفتان بیرون آورید, حالا زمان چک شدن در فرودگاه است! انجام این کارها هر فردی را خسته و کوفته می کند. بنابرای بهترین روش, انتخاب کفشی است که به راحتی پوشیده شود, تا حد امکان از بستن کمربند خودداری کنید و همگی وسایل از جمله لباس, روسری, کیف پول و وسایل سبک دیگر را در یک کیف و فقط یک کیف جای دهید. هرچه وسایل سبک تر باشند, راحت تر از این مهلکه گذر می کنید!
3 – کیف مناسب
بهترین کیف آن است که حداقل دارای دو بخش زیپ دار باشد. پاسپورت و مدارک سفر را در یکی و تلفن همراه و دیگر وسایل را در بخش دیگر قرار دهید. هر آنچه که مورد نیاز است و از کیف بیرون می آورید, به سرعت سر جای خود قرار دهید تا خطر گم شدن آنها را کمتر کنید. دسته ی بلند کیف به حرکت راحت تر دست های شما کمک می کند. در ضمن از کیف های باکیفیت مثل چرم, استفاده کنید.
4 – وسایل مناسب
چپاندن وسایل مختلف در کیفی که با خود به داخل هواپیما می برید, تنها یک نتیجه دربر دارد و آن چیزی جز بی نظمی مضاعف نیست. آن چیزهایی که مورد نیاز شما هستند, مدارک سفر, بالشتک گردن, هدفون, کمی خوراکی, دارو, جواهرات, کامپیوتر, تلفن همراه, کیف پول و کتاب خوان دیجیتال می باشند.
5 – برچسب های مناسب
همیشه برای جاسازی وسایل در محیطی کوچک دچار مشکل می شوید؟ و با برداشتن یکی از آنها, بقیه هم پخش و پلا می شوند؟ از این به بعد دور هر دسته از وسایل خاص, یک بند مخصوص ببندید و بدین ترتیب از جا به جا شدن آنها جلوگیری کنید.
6 – لیست مناسب
بهترین روش برای فراموش نکردن وسایل مورد نیاز, تهیه ی لیست, آن هم از چند روز قبل است. اگرچه که بسیاری از وسایل, در دقیقه ی 90 سر از چمدان شما در می آورند, با این حال تعدادی از آنها ثابت بوده و از انباشتگی وسایل مختلف در روز آخر, جلوگیری می کنند.
7 – چیزهای مناسب
چگونگی چیدمان وسایل به اندازه ی چیزهای چیدنی مهم است. 3 اصل را فراموش نکنید: 1 – سعی کنید از رنگ های متنوع استفاده نکنید, هماهنگ کردن بخش های مختلف لباس با هم سخت می شود. 2 – برای سِت کردن به زیورآلات اعتماد کنید. بدین ترتیب از جای گیری زیاد جلوگیری می شود. 3 – فقط سه جفت کفش را در لیست خود قرار دهید: کفش روز, کفش شب و کتانی.
8 – چیدمان مناسب
همه ی ما از “لول کردن لباس” به منظور جای گیری کمتر شنیده ایم, اما ما مطلب دیگری را پیشنهاد می کنیم. چنانچه لباس های خود را لول کنید, امکان شناسایی آنها کمتر می شود, بنابراین تکه های لباس شبیه هم مثل پیراهن ها را کنار یکدیگر قرار دهید. وسایل سنگین تر را در طبقات زیرین و سبک ترها را بالاتر قرار دهید. جوراب ها را در کیسه های پلاستیکی گذاشته و در جای خالی بین وسایل جاسازی کنید.
9 – چک کردن مناسب
در 5 دقیقه ی آخر پرواز, فکر خود را جمع و جور کنید, به جیب پشتی صندلی نگاهی بیندازید و کاری را که در مرحله ی بعدی انجام می دهید, در نظر آورید. در ضمن به هنگام بلند شدن از روی صندلی, به آن نگاهی بیندازید تا چیزی جا نمانده باشد.
10 – جابجایی مناسب
وقتی به هتل یا محل اقامت خود می رسید, بخشی از کمد را برای آویزان کردن لباس ها و بخشی دیگر را برای تا کردن و گذاشتن لباس ها اختصاص دهید. زیر لباس های آویزان شده, کفش های خود را قرار دهید. قسمتی از اتاق را خالی نگه داشته تا بتوانید, وسایلی را که خریداری می کنید, در آنجا بگذارید.
همیشه چیزهایی چون تلفن همراه یا کلید اتاق فراموش می شوند. برای جلوگیری از این قضیه, آنها را در مکان هایی قرار دهید که به هیچ وجه از یاد نمی روند. مثلا تلفن خود را در کفشتان بگذارید!