پلِ "دختر" در ورودی شهر پلدختر لرستان واقع شده و نماد این شهرستان به حساب می آید. می گویند این پل احتمالا متعلق به دوره ساسانیان است.
دلیل نامگذاری این پل را منتسب دانستن پل به نام ایزد بانو آناهیتا عنوان می کنند. این پل تاریخی در قرن چهارم هجری قمری مورد مرمت قرار گرفت اما هماکنون تنها یک دهانه از طاقهای آن برجا مانده و جاده شماره ۳۷ از زیر آن عبور میکند. این پل بی تردید در مسیر ارتباطی بین شهرهای شاپورخواست و جندی شاپور قرار داشته و از اهمیت راهبردی برخوردار بوده است.
ارتفاع تنها طاق برجای مانده پل ۱۸ متر از سطح آسفالت جاده و ۳۰ متر از آب رودخانه و عرض آن ۱۱،۳۰ متر است. جهت پل شرقی، غربی و طول آن ۲۷۰ متر است. این اثر تاریخی به شماره ۱۶۷۸ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
جالب است بدانید که این پل، تنها پلِ دختر ایران نیست. یک پل دیگر به همین نام در میانه قرار دارد که عمر آن را هم به دوره ساسانیان نسبت می دهند و در بین راه میانه به زنجان و بر سر رودخانه قزل اوزن در شرق کوه قافلانکوه واقع شده است.
این پل بارها مورد مرمت قرار گرفته که آخرین آن در سال ۱۳۱۳ توسط اداره کل باستانشناسی و اداره فرهنگ میانه واداره مرمت صورت گرفت.