سمانه ربانی پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰

برای رسیدن به این آبشار از تهران از طریق جاده لشگرک به دو راهی لواسان و فشم باید رفت. در مسیر فشم، به سمت اوشان و سپس روستای آهار که آخرین نقطه ماشین رو می‌باشد، بقیه مسیر پیاده باید طی شود.

روستای شکرآب در 13 کیلومتری فشم و در میان باغ‌های سرسبز منطقه جلوه زیبایی دارد. 4 کیلومتر مانده به فشم، یک دوراهی است که مسیر سمت چپ به اوشان، باغ گل، ایگل، آهار و شکرآب منتهی می‌شود.


از محل روستای آهار تا آبشار حداکثر ۲ ساعت پیاده‌روی باید طی کرد. رودخانه آهار به طول 15 کیلومتر از دامنه‌های کوه صندوق چال سرچشمه گرفته و در مسیر خود از دره‌های کوه تاربیشه گذشته و پس از مشروب کردن روستاهای مسیر به جاجرود می‌ریزد.

پس از طی کردن شهر اوشان و روستای آهار به منطقه ییلاقی شکراب می‌رسیم. از روستای آهار تا شکرآب باغ‌های فراوان گیلاس و آلبالو وجود دارد که در ماه‌های اواخر خرداد تا اوایل مرداد درختان پر از میوه می‌شوند.

مسیر آهار به آبشار شکرآب یکی از مسیرهای دیدنی و جذاب تهران است که با داشتن طبیعتی زیبا پذیرای میهمانان و گردشگران فراوانی است. وجود رودخانه زلال، کوه های مرتفع، درختان سبز و راه نسبتا هموار آن، این نقطه را به منطقه‌ای پر بازدید مبدل کرده است.

شکرآب باغستانی است ییلاقی و با صفا در غرب دره آهار که چند قنات و چشمه آب از جمله چشمه برفی شکرآب بر زیبایی‌های آن افزوده است.

 

ابشار شکر اب

 

این روستا و مسیرهای غربی آن محلی برای سیاحت و شکار شاهان قاجار نیز بوده است. آبشار پرآب این روستا یکی از زیباترین مناظر طبیعی آن است.

همچنین آبشاری فصلی و بسیار زیبا موسوم به آبشار چهل پله در دامنه‌های کوه قلعه دختر آهار وجود دارد که مجموعه‌‌ای از آبشارهای زیبا تشکیل شده است.



شارژ سریع موبایل