بیشتر آنها در آتش سوزانده شدند چرا که ادعا می شد آنها قدرت هایی ماورایی دارند. آنها با شگردهای خاص خود کاری کرده بودند که مردم این ادعا را باور کرده بودند، اینکه آنها می توانند دست به هر کاری بزنند و به مردم، با جادوی سیاه خود آسیب برسانند. در میان این جادوگرانه تعدادی از آنها به چنان شهرتی رسیده اند که نامشان در تاریخ ثبت شده است.
جادوگر پولدار
«آلیس کیتلر» یک ثروتمند ایرلندی بود. این زن با هر مردی که ازدواج می کرد، آن مرد خیلی زود از دنیا می رفت و به این ترتیب ارثیه زیادی به او رسید. وقتی چهارمین همسر آلیس دچار بیماری ناشناخته ای شد، نه تنها فرزندخوانده ها بلکه فرزندان خود آلیس نیز به او مشکوک شدند.
آلیس متهم به مسموم کردن همسرانش شد، ضمن اینکه شاهدانی ادعا کردند او را بارها در حین قربانی کردن حیوانات برای شیطان دیده اند.در آنجا بود که همه متوجه شدند آلیس جادوگر شده و در مراسم های جادوگری شرکت می کند. در بازرسی خانه آلیس، پودرهای عجیب و غریبی پیدا کردند که معلوم نبود از چه چیزهایی ساخته شده است.سال 1334 او به جرم جادوگری تحت محاکمه قرار گرفت. آلیس اولین جادوگری بود که در خاک ایرلند محاکمه می شد. نکته عجیب اینجاست که آلیس در شبی که قرار بود کشته شود به طرز اسرارآمیزی ناپدید شد و از آن موقع به بعد هیچ وقت دیده نشد.
جادوگر کودک ربا
قرن سیزدهم بود که مردم فرانسه از جادوگری صحبت می کردند که از شیطان صاحب فرزند شده است. جادوگری به نام «آنجل دولابارت». محلی ها ادعا می کردند که فرزند این زن نیمی انسان و نیمی هیولایی است به شکل گرگ و مار که از کودکان تغذیه می کند.
آنجل دولابارت از اعضای یک خانواده اشرافی بود که بین سال های 1230 تا 1275 در تولوس فرانسه زندگی می کرد. ماجرای زندگی این جادوگر مرموز وقتی ورد زبان ها شد که کودکان بسیاری در تولوس فرانسه ناپدید شدند و طولی نکشید که بارت جادوگر را دستگیر کردند.او در ابتدا به هیچ عنوان اعتراف نمی کرد اما پس از اینکه به بدترین شکل ممکن مورد شکنجه قرار گرفته به ربودن کودکان و قتل آنها اعتراف کرد. بارت نیز مثل بقیه جادوگرها در آتش سوزانده شد.
کاترین کف خوان
«کاترین مونوازین» همسر یک جواهرفروش فرانسوی بود، کاترین ادعا می کرد از کودکی قادر به دیدن آینده بوده و برای همین مشهور شد. وقتی همسر کاترین ورشکست شد، او تصمیم گرفت با استفاده از روش های خاص و جادوگری، مردم را فریب دهد و از آنها پول بگیرد.بیشتر مشتریان کاترین افراد ثروتمندی مثل بارون ها، کنت ها و شاهزاده ها بودند و او با ادعای خواندن خطوط کف دست آنها، درباره آینده شان اطلاعاتی می داد و حتی برای این کار مراسم عجیب و غریبی اجرا می کرد تا واقعی تر به نظر برسد.کاترین همه این کارها را با کمک دخترش انجام می داد تا اینکه بالاخره به اتهام جادوگری دستگیر شد و سال 1680 در نزدیکی پاریس در آتش سوزانده شد.
مادر جادوگری مدرن
«دورین والینت» در قرن بیستم یکی از مشهورترین جادوگران انگلیس بود تا جایی که به او لقب «مادر جادوگری مدرن» را داده اند. او نوشته های زیادی درباره ابزارآلات جادوگری معاصر و فنون جادوگری دارد.
دورین 19 ساله بود که برای نخستین بار ازدواج کرد و سال 1944 پس از جدایی از همسر اولش با مرد دیگری به نام «کازیمورو والیت» که سرباز فراری جنگ داخلی اسپانیا بود ازدواج کرد. آنها 28 سال با یکدیگر زندگی کردند تا اینکه کازیمورو در آوریل 1972 از دنیا رفت. والینت پس از مرگ همسرش، وقت بیشتری را صرف جادوگری و آموزش آن کرد.
قابله جادوگر
«اگنس سامسون» در روستایی در اسکاتلند «قابله» بود. او در قرن شانزدهم زندگی می کرد و در شب هالووین سال 1590، در مراسم جادوگرهایی که قصد داشتند توفانی در دریای شمال بر پا کنند شرکت کرد.هدف این جادوگران غرق کردن کشتی «کویین آن» - همسر پادشاه انگلیس «شاه جیمز ششم» - بود که به سمت اسکاتلند حرکت می کرد. مراسم جادوگری آنطور که پیش بینی شده بود پیش نرفت اما شاه انگلیس در همان شب دستور داد ملکه از سفر بازگردد و چند روز بعد خود شاه جیمز ششم راهی اسکاتلند شد.
این بار توفان سهمگینی در دریای شمال اتفاق افتاد که همه می گفتند اگنس جادوگر این توفان را به راه انداخته است. با شایعاتی که در این زمینه به راه افتاد نام این جادوگر برای همیشه در تاریخ جاودان شد اما در همان سال اگنس دستگیر شده و با دیگر جادوگران شمال برویک اسکاتلند که تعدادشان به 70 نفر می رسید، در آتش سوزانده شدند.
مسبب مرگ راهبه ها
«کاتارینا هینوت» زنی اهل آلمان بود که در کلن زندگی می کرد. سال 1627 او را به جرم جادوگری دستگیر کردند، اواسط زمستان همین سال بود که یک راهبه محلی ادعا کرد کاتارینا، راهبه ها را جادو کرده و باعث شده تا همه آنها بیمار شوند.با چنین اتهامی، خیلی زود کاتارینا را دستگیر کرده و او را در زندان بسیار شکنجه دادند اما او به جادوگر بودن خود اعتراف نکرد. برادر کاتارینا برای اثبات بیگناهی خواهرش تلاش فراوانی کرد اما فایده ای نداشت و کاتارینا به مرگ محکوم شد و به این ترتیب اعدام شد.جالب اینجاست که در 28 ژوئن سال 2012 شورای شهر کلن، نام «کاتارینا هیلوت» را در فهرست افرادی قرار داد که به جرم جادوگری محاکمه شده و به اعدام محکوم شدند اما به نظر شورای شهر، همه این محاکمه ها جنبه سیاسی داشته است.
جادوگر وحشت آفرین
«جورج پیکینگلی» مردی بلند قد و نه چندان دلچسب بود که در قرن نوزدهم زندگی می کرد. به گفته جورج، اجداد وی جادوگر بودند و یک شب، روح یکی از جدادش سراغ وی آمده و او را تبدیل به یک جادوگر کرده است.
او روستاییان را با این حرف هایش می ترساند و از آنها باج می گرفت. گفته می شود او با نیرویی که داشت حال بعضی از بیماران را خوب می کرد و برای همین خیلی ها به جادوگر بودن وی باور داشتند.
جادوگر قاتل
«مرگابن» در قرن هفدهم در آلمان زندگی می کرد، به او ارثیه هنگفتی رسید و وی تبدیل به زن ثروتمندی شد.وقتی مرگا را دستگیر کردند، در اعترافات خود گفت که دو شوهر خود و فرزندانش را به وسیله جادو کشته است. مرگا تبعید شد اما سال 1602 دوباره به آتلمان بازگشت و مورد محاکمه قرار گرفت.او جز اولین جادوگرانی بود که در آلمان دستگیر شده و به زندان انداخته شد. وقتی مارگا را دستگیر کردند باردار بود اما این موضوع باعث نشد تا محاکمه نشود. مارگا را آنقدر سخت شکنجه دادند تا اعتراف کرد فرزند او حاصل ازدواجش با شیطان است. مارگا در پاییز سال 1605 همراه فرزندی که در شکم داشت سوزانده شد و در همان سال نزدیک به 250 جادوگر در آتش انداخته شدند.