مرکز تنظیم مقررات رادیویی و مخابراتی بریتانیا موسوم بهOfcomاعلام کرد که کودکان ۶ ساله بیش از افرادی که بالای ۴۵ سال سن دارند مسایل مربوط به فناوری را میفهمند.
مرکز بر اساس بررسیهای خود میزان اعتماد و فهم کاربران برای استفاده از فناوری را مورد سنجش قرار داد و در پایان امتیازدهی خود به گروههای سنی مختلف را با نام "بهره دیجیتالی"(DQ) منتشر کرد.
در پایان این بررسی مشخص شد کودکان بین ۵ تا ۷ سال که همراه با فناوریهایی مانند سیستم پخش تصاویر ویدیویی YouTube، سیستم پخش فایلهای صوتیSpotifyو سیستمiPlayersبزرگ شدهاند، امتیازی معادل ۹۸ را کسب کردهاند.
در مقابل افرادی که بین سنین ۴۵ تا ۴۹ سال هستند در جریان استفاده از این فناوریها توانستند امتیاز ۹۶ را کسب کنند و در رده پایینتری نسبت به کودکان قرار بگیرند.
جین رامبل"(Jane Rumble) مدیر تحقیقات مرکزOfcomگفت: «این افراد جوان در حال تغییر شکل دادن ارتباطات هستند.«
او توضیح داد: «با توجه به اینکه این افراد در عصر دیجیتال بزرگ میشوند، آنها در مقابل بزرگسالان به صورت پایه رفتارهای ارتباطی متفاوتی را میآموزند و حتی در مقابل گروه سنی ۱۶ تا ۲۴ سال که کمی زودتر با این فناوریها آشنا شدند هم رفتارهای متفاوتی انجام میدهند«.
این بررسی روی ۲۰۰۰ بزرگسال و ۸۰۰ کودک بریتانیایی انجام شد و میزان فهم آنها از فناوری و نحوه استفاده از فناوریهای نوین توسط گروههای سنی مختلف مورد بررسی قرار گرفت.