30. باکتری های پروبیوتیک ممکن است به تغییر شیمیایی اعصاب مغز شما کمک کنند.
31. آیا شما نیز از کارهای روزانه خسته شده اید؟ پس به آرامی یک خمیازه بکشید. خمیازه مغزتان را آرام میکند و انقباضات آنرا بهبود می بخشد.
32. حتی خستگی مغز نیز بسیار جالب است. به گفته برخی از دانشمندان برخی از انسان ها در یک روز تعداد 70،000 فکر میکنند.
33. فکر کردن سریع: داده های آن در سرعت های مختلف از طریق انواع مختلف سلول های عصبی در مغز شما سفر می کنند. سرعت فکر در مغز ما بین 1.6 کیلومتر و 432 کیلومتر در ساعت متغیر است.
34. مغز پیچیده انسان می تواند تصاویر را اسکن و اداره کند. با توجه به مطالعات منتشر شده توسط MIT، اسکن تصاویر پیچیده، تنها 13 میلی ثانیه طول می کشد.
35. سد خونی مغز، نه تنها مانع از ورود ذرات به مغز ما میشود و در برابر آسیب و بیماری آنرا محافظت می نماید، بلکه باعث درمان بیماری های عصبی بسیار دشوار نیز می گردد.
36. دانشمندان نانوپزشکی در حال کار کردن بر روی پروژه تولید دستگاه هایی در مقیاس میلیارد ها بار کوچکتر از یک متر هستند که وظیفه انتقال دارو در مغز را به عهده دارد و به راحتی می تواند از جلوی مغز عبور کند و برای توسعه مکانیسم های محافظتی تلاش نماید.
37. پسترما، منطقه ی نهایی مغز که کنترل کما را بر عهده دارد، تنها نقطه غیر حساس مغز نسبت به لخته های خونی است. بنابراین قسمت پسترما مواد مضر خون ما را بدون اینکه توسط این مواد در معرض آسیب باشد، می تواند تشخیص بدهد.
38. برای نواختن یک آلت موسیقی، قسمتهای بصری، سمعی و قشر حرکتی مغز به طور همزمان به کار گرفته می شود. نواختن یک ساز توانایی های زبانی و ریاضی قسمت چپ مغز و خلاقیت قسمت راست مغز را با هم و همزمان به کار می گیرد.
39. کارایی مغز انسان در مورد دروغگویی بیش از حد بد است. در آینده ای نزدیک، با اسکن مغز، انتظار می رود که گناهکار یا بی گناه بودن افراد قابل فهم باشد.
40. عدم توسعه مغز انسان در انجام چند وظیفه هم زمان در سال های اخیر ثابت شده است و تصور می شد مغز انسان در یک زمان مشخص فقط برای انجام یک عمل واحد توانایی دارد.
41. مغز ما قابلیت تعیین مسیر کاملا پیچیده ای دارد. دانشمندانی که اثبات کردند مغز انسان دارای نوعی مکانیزم GPS است سال گذشته در ماه اکتبر جایزه نوبل را دریافت کردند.
42. 15 سال قبل از این تصور می شد که مغز انسان تنها در سال های اولیه زندگی توسعه می یابد، اما امروزه اثبات شده که مغز به طور خاص تا پایان نوجوانی، و حتی تا اتمام سن 20 سالگی در حال توسعه قسمت جلویی مغز و سیستم لیمبیک می باشد.
43. با توجه به قانون، سن بلوغ فکری 18 سال در نظر گرفته میشود و این در حالی است که علم ثابت میکند که مغز انسان در سن 25 سالگی به بلوغ می رسد.