کهیر یک بیماری پوستی است که با خارش شدید همراه می باشد. در بیماری کهیر لکه ها و نقطههای قرمز رنگ و برجسته در قسمتهای مختلف بدن ظاهر می شود. معمولاً ضایعات فوق در عرض کم تر از 24 ساعت فروکش می کنند، ولی ممکن است در سایر قسمتها دوباره بروز نمایند.
یک متخصص طب سنتی راههای رفع کهیر و خارش از منظر طب سنتی را تشریح کرد.
شیربیگی متخصص طب سنتی درباره راههای رفع کهیر اظهار داشت: کهیر منشاء عصبی دارد چون حالات روحی به طور ناگهانی بدن را گرم میکنند که این گرم شدن به بروز کهیر کمک میکند.
بهترین غذا برای رفع کهیر سوپ جو و عدسی هستند
به گفته وی مصرف سوپ جو به عنوان غذای روزانه برای فرد میتواند تا حدی به رفع کهیر کمک کند چرا که سوپ جو یک غذای دوایی محسوب میشود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: ماساژ با روغن بنفشه یا روغن بادام شیرین به رفع علائم کهیر کمک میکند به خصوص اگر بعد از استحمام این کار صورت گیرد، همچنین این افراد از شستن بیش از حد با آب داغ باید پرهیز کنند.
شربت آبلیموی تازه برای رفع علائم کهیر مفید است
این متخصص طب سنتی گفت: شربت آبلیموی تازه برای رفع علائم کهیر مفید است چرا که لیموی تازه به رفع خارش مزمن کمک میکند البته بهترین نوع لیمو درشت و رسیده آن است. شیربیگی خاطرنشان کرد: شربت آبلیمو برای رفع علائم تب و گرمی کودکان نیز مفید است.
اجابت مزاج به موقع به رفع علائم کهیر کمک میکند
شیربیگی عنوان کرد: اجابت مزاج به موقع به رفع علائم کهیر کمک میکند مصرف روزانه چندین بار آب گرم در طول روز خود به رفع یبوست کمک میکند هرچه قدر اجابت مزاج بهتر صورت پذیرد، کهیر و خارش زودتر رفع میشود.
وی ادامه داد: باید سعی شود که بیماران را با غذا درمان کنیم، مصرف عدسی و سوپ جو برای این افراد مفید است. بهتر است که در هنگام پخت عدسی کمی سرکه طبیعی به آن اضافه شود.