سامان جنگل دوست شنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۰

بنا بر نتایج پژوهشی که در پایگاه خبری اکسپرس منتشر شده است، کیف‌دستی خانم‌ها بیشتر از سطح توالت‌، باکتری در خود دارد.کیف‌دستی، یکی از مهم‌ترین و در دسترس‌ترین وسایل بانوان به شمار می‌رود. آنها اغلب کیف‌دستی‌شان را از کلید، تلفن همراه، کیف‌پول و تمام اشیا مورد نیاز دیگر پر می‌کنند. در واقع کیف آنها یک دنیای کوچک است!

پزشکان با انجام نظرسنجی از بانوان دریافته اند که 33 درصد از بانوان، هرگز کیف های دستی خود را تمیز نمی کنند.مطالعات محققان نشان می‌دهد که کیف‌دستی زنان مملو از باکتری‌های پنهان است. در این گزارش تحقیقاتی آمده است: «این ریزسازواره‌ها آن‌قدر زیاد هستند و با چنان سرعتی تکثیر می‌شوند که تعدادشان از باکتری‌هایی که در سطح توالت وجود دارند نیز بیشتر است.»

در ادامه محققان توجه مخاطب را به این نکته جلب می‌کنند که یک پنجم کیف‌ خانم‌ها، برای تولید هر گونه عامل خطرزایی کفایت می‌کند.پژوهشگران برای بررسی‌های بیشتر، محتویات درون کیف‌دستی را نیز مطالعه کردند تا دریابند کدام یک از اشیای موجود در کیف خانم‌ها بیش از بقیه به باکتری آلوده می‌شود.به عقیده آنها، لوازم آرایشی و بهداشتی که در کیف‌های دستی قرار می‌گیرند بیش از سایر وسایل به باکتری آلوده می‌شوند.

 

 کیف پر از میکروب تان را تمیز کنید

 

از جمله مشکلاتی که از طریق تماس با کیف آلوده به فرد منتقل می شود، بیماری هایی مانند پنومونی و مننژیت باکتریایی است.پزشکان این قبیل میکروب ها و باکتری ها را در وسایل دیگر مانند لپ تاپ، کیف پول خرد و ساک ورزشی نیز پیدا کرده اند.از جمله عادات بسیار بدی که برخی افراد دارند، خوردن آدامسی است که ته کیف آنها افتاده است. پزشکان هشدار می دهند که این خوراکی در ته کیف در معرض تماس با بسیاری از آلودگی ها، میکروب ها و باکتری ها قرار داشته و یک خوراکی حاوی انواع میکروب ها است و افراد به هیچ وجه نباید آن را بخورند.محققان پیشنهاد کردند که هرگز کیف دستی خود را با خود به داخل دستشویی نبرید و به هیچ عنوان میوه را قبل از گذاشتن داخل کیسه نایلونی، درون کیف خود قرار ندهید.
 

 کیف پر از میکروب تان را تمیز کنید

 

راه‌حل‌های ساده

کیف‌های چرمی بیشتر از دیگر اجناس در معرض آلودگی باکتری‌ها قرار دارند؛ زیرا از یک سو، محیط مناسبی برای رشد باکتری‌ها فراهم می‌کنند و از سوی دیگر، بندرت شسته می‌شوند.پیتر بارات، سرپرست این پروژه، در مصاحبه با دیلی‌میل می‌گوید: «کیف‌دستی‌ها در تماس مستقیم با دست‌های افراد قرار دارند؛ بنابراین احتمال نفوذ باکتری‌ها به سطوح دیگر افزایش می‌یابد.

این مورد درباره کیف‌هایی که کمتر شسته می‌شوند، جدی‌تر است.»وی می‌افزاید: «به محض این‌که میکروب‌ها و باکتری‌ها روی کیف‌هایمان قرار بگیرند، براحتی به دست‌ها و سایر سطوح بدن انتقال پیدا می‌کنند.در وهله اول، شستشوی مرتب دست‌ها و در مرحله بعد شستشوی کیف مانع از حضور میکروب‌ها و انتقال آنها می‌شود.بنابراین راه مقابله با این باکتری‌ها بسیار ساده است. کافی‌ است حواس‌تان به شستشوی مرتب کیف و تمیزکردن محتویات درون آن باشد. علاوه بر این، حتی‌المقدور نباید کیف را روی زمین گذاشت.»



شارژ سریع موبایل