هنر ذخیره و نگهداری کردن، کلیدی برای داشتن خانه ای مرتب است. اما گاهی اوقات فهم اینکه چه وسایلی را در چه ظرفهایی نگهداری کنیم، کار چندان ساده ای نیست و در این صورت، لیستی که ما تهیه کرده ایم به کارتان خواهد آمد. در اینجا چندین کاربرد سبد، سطل و جعبه ها را خواهید شناخت.
1. وسایل بالای یخچال/فریزر: همین که وسایل روی یخچال فریزر را مرتب کرده و در یک سبد و یا ظرفی متناسب با آن ها قرار دهید، ظاهر آشپزخانه را بسیار متحول خواهید کرد.
2. بطری مایعات و نوشیدنی: به بطری های خود نظم دهید و آن ها را در یک ظرف متناسب با فرم آن ها نگهداری کنید.
3. انبار اسباب بازی: بدیهی است که اگر یک اسباب بازی جای مخصوص به خود را نداشته باشد، بچه ها ترجیح می دهند آن را روی زمین بیاندازند! یک جعبه، صندوق یا سبد برای اسباب بازی ها در نظر بگیرید و به کودکانتان یاد دهید که بعد از بازی وسایل شان را در آن بیاندازند.
4. مجله و کاغذ ها: از سبدهای مخصوص مجلات استفاده کنید و آن ها را در گوشه آشپزخانه و یا کنار مبل هال قرار دهید. حتی می توانید آن را به دیوار آویزان کنید.
5. کلاه، دستکش و شال و چتر: اگر کنار در ورودی خانه تان میز و یا نیمکتی شبیه تصویر دارید، فضا و جعبه ای روی آن قرار دهید که مخصوص شال و کلاه و وسایلی از این قبیل باشد و یا در اتاقتان از کشوهای پارچه ای استفاده کنید.
6. پتوهای اضافه: پتوهای مسافرتی و سبک را در سبدهایی قرار دهید و کنار کاناپه بگذارید.
7. کشوی خرت و پرت ها: برخلاف باور عموم، کشوی خرت و پرت ها خیلی مفید است. تمام خرده ریزهایتان (از قبیل فندک، دکمه های اضافه، متر و ...) را در ظرف هایی مانند تصویر قرار دهید.
8. ابزار ها: این وسایل زیاد به کارتان می آید، پس بهتر است با در نظر گرفتن فضایی مخصوص به آن نظم دهید، و از بهم ریختگی ابزارها جلوگیری کنید.
9. جای خواب حیوان خانگی: این سبدها یک جای خواب عالی برای حیوان خانگی شماست.
10. وسایل ورزشی: برای لباس ها و وسایل ورزشی تان جای مخصوص مانند تصویر در نظر بگیرید.
11. لباس های کثیف: نمی توان این لیست را بدون ضمیمه کردن سبدی برای رخت های چرک به پایان رساند. با این فضاها، کار خود را بسیار راحت خواهید کرد.
12. مواد شوینده، لوازم بهداشتی و حمام
13. خشکبار و مواد خوراکی آشپزخانه