با این کار هم می توانیم در هزینه هایمان صرفه جویی کنیم هم می توانیم از وسیله های دور ریختنی خانه استفاده ای دوباره کنیم که این کار حس خیلی خوبی به انسان می دهد.
قطعا داشتن یک میز تحریر برای هر محصلی در هر سنی لازم است، شما می توانید انواع مختلف میز تحریرها را با قیمت های مختلف در بازار پیدا کنید، اما نظرتان نسبت به درست کردن یک میز تحریر مناسب کودکان کلاس اولی با سلیقه خودتان چیست؟
مواد و وسائل مورد نیاز:
پیچ گوشتی
دم باریک
متر
گرد بر برقی
یک کابینت کوچک کشو دار
چکش
دریل
چسب چوب
تخته سه لا، بریده شده به اندازه طول اضلاع کابینت
دستگاه میخ زن
فنجان های پلاستیکی کوچک
اره مویی
گیره چوب
ماده پر کننده سوراخ های چوب
سنباده نرم و سخت
پایه میز با شکل و فرم دلخواه
رنگ مورد علاقه
قلم مو رنگ
رنگ سیاه
لولا
تخته برای زیر میز
مرحله اول جدا کردن اجزای کابینت
به عکس بالا نگاه کنید و با استفاده از چکش و پیچ گوشتی سعی کنید تا همه اجزای کابینت را از هم جدا کنید، ذقت کنید به قسمت در کاری نداشته باشید چون در ادامه می خواهیم از آن استفاده کنیم، بهتر است بگوییم تا همه اجزایی را که به در چسبیده اند از آن جدا کنید.
مرحله دوم، نصب چوب های بدنه
بعد از این که همه اجزای بدنه را از درب کابینت جدا کردید، باید چوب هایی را که خودتان به اندازه ابعاد کابینت بریده اید را به هم وصل کنید مطابق عکس. بعد از این که تکه چوب ها را به هم وصل کردید اگر در آن ها خلل و فرجی بود با ماده پر کننده سوراخ چوب آن ها را پر کنید و سعی کنید به یک سطح صاف برسید.
مرحله سوم، درست کردن جای جا مدادی ها
حالا نوبت آن رسیده است که روی درب کشوی میز با استفاده از سری های مختلف دستگاه گردبر سوراخ هایی را ایجاد کنید تا بتوانید فنجان های کوچک پلاستیکی را قرار است نقش جا مدادی ها را بازی کنند، درون آن ها قرار دهید. عکس بالا گویای همه این مراحل هست.
مرحله چهارم، نصب قسمت جا مدادی به بدنه اصلی
قسمتی که روی آن سوراخ ها را ایجاد کردید به کمک یک گیره چوب، روی بدنه اصلی ثابت و محکم کنید تا بتوانید به کمک دریل و میخ ها آن را به بدنه اصلی متصل کنید.
مرحله پنجم، نصب لولا روی درب کابینت
از پیچ گوشتی ها کمک بگیرید تا بتوانید زیر درب کابینت چند لولای جدید کار بگذارید از فضای ایجاد شده در زیر آن می توانید برای گذاشتن کتاب و دفتر های کودکتان استفاده کنید.
مرحله ششم، اتصال درب و بدنه اصلی به یکدیگر
حالا نوبت آن است که بدنه اصلی چوبی که در مرحله دوم آن را ساختید به کمک دستگاه میخ زن و میخ هایی که قبلا آماده کرده به درب کابینت متصل کنید، دقت کنید که این اتصالات باید سفت و محکم باشند.
مرحله هفتم،نصب پایه ها
تکه چوبی را که به عنوام زیر میز در نظر گرفته بودید را نصب کنید سپس محل پایه ها را با مداد مشخص و به کمک ابزار های موجود به بدنه اصلی متصل کنید.
مرحله هشتم،رنگ زدن میز تحریر چوبی
حالا که تمام مراحل را به درستی و کامل انجام دادی می توانید بروید سراغ رنگ زدن میز. برای بدنه آن بهتر است از رنگی روشن مثل سفید استفاده کنید تا جذابیت آن بیشتر شود،حتی برای یک قسمت آن می توانید از رنگ سیاهی که برای تخته های گچی ها مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده کننید تا کودک دلبندتان روی میز تحریرش یک تخته سیاه داشته باشد.
بعد از خشک شدن رنگ ها، حالا دیگر میز زیبای شما آماده است و فقط کافی است تا جامدادی های پلاستیکی، کتاب ها و حتی مدادرنگی های کودک تان را به آن اضافه کنید تا کاملا شبیه یک میز تحریر زیبا شود.