استفاده از کاغذ دیواری می تواند به ما کمک کند تا خانه ای زیبا تر و دلپذیرتر داشته باشیم. تنها کافی است که بدانیم آن را در کجا و به چه نحوی به کار بگیریم و چگونه مبلمان فضای داخلی را متناسب با آن بچینیم.
در این مطلب قصد داریم چند نمونه از کاربرد کاغذ دیواری در فضاهای داخلی مختلف را به شما معرفی کنیم و همراه با شما ببینیم که روش های استفاده از آن چگونه است. دانستنی های لازم برای انتخاب کاغذ دیواری را با شما مرور خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای طراحی فضاهای داخلی ابتدا طیف رنگی مورد علاقه خود را در نظر بگیرید و پس از آن خرید را انجام بدهید. هنگام انتخاب کاغذ دیواری بهتر است به دیگر وسایل و اجزا فضا هم فکر کنید. طیف رنگی، سبک دکوراسیون، نورپردازی و نورگیری فضا از عوامل تاثیر گذار در انتخاب کاغذ دیواری هستند. لازم نیست که قبل از شروع کار دقیقا بدانید که چه چیزی را مد نظر دارید اما دانستن کلیت آن کاملا ضروری است.
اگر به ست کردن و هماهنگی رنگ در دکوراسیون منزل خود علاقه مند هستید می توانید مانند آنچه در تصویر بالا می بینید کاغذ دیواری را با روکش صندلی و مبلمان ست کنید. ترکیب رنگ آبی و سفید در این فضای کار کوچک حس شادابی را به وجود آورده و باعث شده فضا پرنورتر به نظر برسد.
در این تصویر نیز رنگ کاغذ دیواری با روکش مبلمان هماهنگ شده است.
فضای نشیمن با طراحی کلاسیک نیازمند کاغذدیواری هماهنگ با آن است. طرح و نقش کاغذ دیواری یکی از نکته های اساسی است که باید به آن دقت داشت. در این نمونه کار در کنار کاغذ دیواری کلاسیک، رنگ بنفش مبلمان به شدت خود نمایی می کند. این بار طراح ترجیح داده تا رنگ زیتونی کاغذ دیواری، زمینه ای باشد برای جلوه رنگ بنفش!
به دلیل وسیع بودن سطح دیوارها انتخاب رنگ کاغذ دیواری تاثیر بسیار زیادی در روشن و پرنور جلوه کردن فضا دارد. اگر دوست دارید خانه ای پر نور و روشن داشته باشید بهتر است به سراغ کاغذ دیواری هایی با زمینه رنگ سفید و یا طیف رنگ های خنثی بروید و در انتخاب مبلمان نیز همین نکته را مد نظر قرار دهید. با این روش به راحتی می تواند فضایی پر نور را در دکوراسیون منزل خود به وجود بیاورید.
نیازی نیست که کاغذ دیواری سطح همه دیوارهای اتاق را بپوشاند شما می توانید با توجه به مکانی که برای وسایل خاص در چیدمان فضا در نظر گرفته اید با استفاده از کاغذ دیواری جلوه ای ویژه به یکی از دیوارها و حتی قسمتی از آن ببخشید. دیوارهای دیگر با رنگ آمیزی مناسب پوشانده خواهند شد. به عنوان مثال دیوار پشت تلوزیون می تواند دیواری خاص و ویژه در فضای داخلی خانه شما باشد.
در فضای اتاق خواب، دیوار پشت تخت نیز متمایز با دیگر دیوارهای آن با پوشش کاغذ دیواری زیبا تر به نظر خواهد رسید. در این فضا انتخاب رنگ تخته پشتی تخت خواب و رو تختی نقش بسیار زیادی خواهند داشت تا در اتاق خواب شما وحدت و هماهنگی احساس شود.
شما حتی می توانید از دو کاغذ دیواری متفاوت در یک فضا استفاده کنید. نکته مهم در این انتخاب توجه به طرح و نقش و ترکیب رنگی آنهاست. دقت داشته باشد که این کار نباید حس بی نظمی و آشفتگی در فضا به وجود بیاورد.
کاغذ دیواری دوم می تواند به صورت خطوط افقی با ضخامت مناسب بر روی کاغذدیواری اصلی قرار بگیرد. خلاقیت در این کار موجب ایجاد تنوع فضایی می شود. ببینید که کدام روش مناسب فضا و البته متناسب سلیقه و علاقه شماست.
دیوارپوش های دیگر می توانند به راحتی با کاغذدیواری ترکیب شوند. هنگامی که از دیوارپوش های چوبی، سنگی و حتی آجری در کنار کاغذ دیواری استفاده می کنید باید به خاطر داشته باشید که طرح و رنگ آنها تاثیری متقابل بر روی هم خواهند داشت. بنابراین همه نکاتی تا به اینجا گفته شد به خاطر داشته باشید.