شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که حس می کند خانه اش آنطور که دلش می خواهد نیست! با این وجود نمی دانید برای زیبا شدنش چه باید کرد. شاید نمی خواهید در سال جدید نیز همان رویه را ادامه دهید.
توصیه ما این است که لیست برخی عادت های بد در طراحی منزل را ملاحظه کنید. شاید با کنار گذاشتن این عادت ها بتوانبد در سبک زندگی و دکوراسیون خانه تان تحولی مثبت ایجاد کنید.
1. در مخارج زندگیتان برای خرید «وسایل خانه» بودجه ای اختصاص نمی دهید.
نه، منظور ما بودجه ای نیست که برای مایحتاج و یا موارد ضروری زندگی در نظر می گیرید؛ زیرا همه ما می دانیم که این قبیل موارد را حتما در سبد مخارج روزمره مان قرار دهیم. باید به طور ماهیانه یا حداقل سالیانه بودجه ای را برای تغییر دکور یا خرید لوازم دکوراتیو یا کاربردی و مواردی از این قبیل اختصاص دهید. بد نیست هر از گاهی سر کیسه را شل کنید و دستی به سر و روی محل زندگی تان بکشید.
2. خلاقانه و فراتر از چارچوب های ذهنی تان فکر نمی کنید.
قبل از خرید هر چیز از خود بپرسید آیا می توانم این کار را خودم بطور خلاقانه، خاص تر و متفاوت تری انجام دهم؟ دقایقی را به فکر و نگاه کردن از دریچه ای دیگر اختصاص دهید. افکار محدود کننده را کنار بگذارید. نباید اولین و ساده ترین فکری که به ذهنتان خطور می کند را دنبال کنید. بدین ترتیب به خود و خلاقیت تان اجازه ظهور می دهید.
3. تلاش می کنید از شخص دیگری تقلید کنید.
در مورد طراحی منزل یکی از بهترین تمجیداتی که می توان گرفت این است میهمان به محض ورود به منزلتان به شما بگوید «کاملا مشخصه که این خانه توست» زیرا به این معناست که در طراحی خانه به حس و سلیقه شخصی خود رجوع کرده و خانه ای ساخته اید که کاملا با روحیاتتان سازگار است. چنین خانه ای نه تنها منحصربفرد است، بلکه تاثیر روانی مثبتی بر شما می گذارد. حسی از قدرت که نشان می دهد سعی نمی کنید شبیه شخص دیگری باشید.
4. مبلمان و وسایلی را نگهداری می کتید که دیگر به نیازتان پاسخ نمی گوید.
قبول داریم دور انداختن وسایل و مبلمان بلااستفاده چندان کار ساده ای نیست، اما نمی گوییم آن را دور بیاندازید. بلکه بهتر است وابستگی خود را به این وسایل کم کنید زیرا دیگر پاسخگوی به نیاز شما نیستند. مبلمان بلااستفاده یا وسایلی که دیگر مورد پسندتان نیست را بفروشید یا ببخشید. حتی اگر برای جای خالی اش تدبیری به ذهنتان نرسد. از خالی شدن گوشه ای از خانه نترسید، زیرا ذهن تان را برای ایده های جدید تر و بهتر باز می گذارد.
5. هر از گاهی سبکتان را متحول نمی کنید.
اشتباه نکنید؛ متحول کردن سبک لزوما به این معنا نیست که به سقف خانه کاغذ دیواری بچسبانید و یا قرنیز دیوار ها را قرمز کنید. همین که ترس را از خود رانده و به جرات خود بیافزایید کافی است. از محدودیت های ذهنی تان بکاهید تا بتوانید ظاهر، سبک، رنگ و کارکردهای جدید را در جهت بهبود سبک زندگی تان بکار بگیرید.