سامان جنگل دوست جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۴:۰۰

از فضانوردان روسی تا بازیگران هالیوودی، راننده های رالی داکار تا افرادی که به صورت روزمره از عینک های پرسول Persol استفاده می کنند، می دانند که مانند آن را در کلکسیون هیچ برندی پیدا نخواهندکرد. از قدیمی ها بپرسید به شما خواهند گفت عینک های پرسول چقدر بادوام هستند اما راز این ماندگاری و محبوبیت چیست؟

تصمیم بزرگ

تورین، ایتالیا سال 1917 جوزپه راتی، عکاس و صاحب یک مغازه عینک سازی تصمیمی بزرگ می گیرد، تصمیمی که او را به یکی از معروف ترین و بهترین تولیدکننده های عینک در تمام دنیا بدل می کند. این، شروع یک داستان هیجان انگیز و ماجراجویانه است. رانی در حیاط خانه ای کوچک، شروع به طراحی و تولید عینک هایی کرد که از لحاظ فنی پیشرفته بودند و نیازهای خلبانان و رانندگان اتومبیل های اسپرت را برآورده می کرد.

 

 عینک پرسول، از فضانوردان تا بازیگران!


آنها نیاز به عینکی داشتند که راحت باشد و از چشمانشان در سرعت بالا محافظت کند و بیشترین دید را هنگام پرواز و رانندگی برای آنها فراهم کند. نیاز این افراد باعث خلق عینک هایی با نام محافظ شد که لنزی دایره ای و دودی داشتند که با بندی پلاستیکی بر روی سر می ماندند. این عینک ها آنقدر خوب بودند که خلبانان ارتش ایتالیا شروع کردند به استفاده از این عینک ها.

بر فراز اقیانوس

درک درست نیاز و خواسته های این افراد توسط راتی، نوآوری و کیفیت بالا، اینسری از عینک ها او را تبدیل به انتخاب اول نیروی هوایی چندین کشور در سراسردنیا کرد. در این دوران بود که بهترین های دنیای رانندگی، موتورسواری و خلبانی عینک های پرسول را به چشم داشتند و به جاده و به آسمان می زدند. یکی از پروازها بر روی اقیانوس اطلس به مدت 193 ساعت توسط فرانچسکو دی پیندو انجام شد که در تمام طول این مدت او عینک محافظ پرسول راتی را بر صورت داشت.

Per II Sole

توسعه دادن عینک های محافظ و داشتن عزمی راسخ برای تولید و خلق کردن عینک های انقلابی که هم از نظر کیفیت و راحتی بالاترین درجه را داشته باشند و در کارآیی حرف اول را در بین مارک های دیگر بزنند منجر به خلق برند پرسول شد. پرسول برگرفته از واژه ایتالیایی به معنای آفتاب است و نشان دهنده عملکرد بالای این محصولات در برابر اشعه های خطرناک خورشید است.

 

 عینک پرسول، از فضانوردان تا بازیگران!


طراحی ساده و استفاده کردن از لنزهای کریستالی که برند پرسول به این لنزها افتخار می کند و علامت تیر نقره ای که هم کاربردی و نم نشانی زیبا و درخور است، از ویژگی های فوق العاده محصولات نوآورانه پرسول در دسته عینک هایش در گذشته و امروز بوده است. دسته عینک های پرسول به لطف سیستم خاصی که دارند، خاصیت انعطاف پذیری بالایی دارند و راحتی را برای شما فراهم می کنند.

تیر نقره ای

در سال 1930 با معرفی سیستم مفلکتو، پرسول اولین دسته های انعطاف پذیر را به بازار عرضه کرد که تا امروز از ویژگی های منحصر به فرد پرسول است. این سیستم انعطاف پذیر از چند استوانه آهنی شکل تشکیل شده که امکان بازشدن و منعطف شدن به دسته را می دهد. این دوره با تولد تیر نقره ای پرسول که با نام Supreme Arrow نیز شناخته می شود، همراه بود.

ایده این طرح از شمشیرهای جنگجویان قدیمی رسیده و نماد برند پرسول است و به محض دیده شدن به سرعت شناخته می شود. در اواسط دهه 60 میلادی بود که پرسول بر چهره افراد معروف دیده شد و تبدیل به مد آن زمان شد. افرادی مثل گرتاکاربو و استیومک کویین از طرفداران پروپاقرص پرسول بودند که عینک های پرسول را برای ایفای نقش سینمایی خود، سر صحنه و هم برای زندگی روزمره انتخاب کرده بودند. پرسول از نسلی به نسل دیگر، با زمانه خود حرکت کرده است و برای تبلیغات از ستاره های سینما و شخصیت های محبوب ورزشی مثل فیلیپ اینزاگی و الساندور دل پیرو استفاده کرده است.
 

 عینک پرسول، از فضانوردان تا بازیگران!


شماره 714

از فریم های معروف و نمادین پرسول مدل 714 است. این مدل در دهه 60 معرفی شد و مورد توجه قرار گرفت. 714 مدل تاشوی 649 است و شاید بتوان آن را اولین عینک تاشو نامید که برای راحتی و آسایش طراحی شده است. تولید این مدل 10 مرحله بیشتر از بقیه مدل های کار می برد. دسته های این مدل از وسط تا می شوند و دوباره این اتفاق برای پل بین دو لنز می افتد و در کیف چرمی نفیس خود قرار می گیرد. شما می توانید به راحتی آن را در جیب شلوار یا کت خود بگذارید.

این مدل توسط هنرمند و بازیگر مشهور سینما استیو مک کویین به شهرت رسید و تا امروز مدل 714 با نام او شناخته می شود. شاید برایتان جالب باشد که بدانید اسطوره های ایرانی جنگ های پارتیزانی دکتر مصطفی چمران نیز از علاقه مندان به عینک پرسول بودند.

برند برنده

در سال 1991، پرسول در محله ای بورلی هیلز اولین بوتیک خود را در آمریکا باز کرد. تا خلاقیتش را به افراد بیشتری نشان دهد. در سال 1994 پرسول در 40 کشور دنیا حضور داشت. تصمیمی که شاید روزی یک آرزوی غیرعملی خوانده می شد؛ به واقعیت پیوسته و حالا پرسول جزو بهترین ها شده بود. در آپریل 1995 گروه لاکسوتیکا Luxottica مالک برندهایی مثل ری بن Ray- Ban و تولیدکننده عینک برای برندهای مختلف، شرکت عینک سازی پرسول را خریداری کرد تا تحت مدیریت خودش برند پرسول به ادامه فعالیت های خود بپردازد، یک معامله برد- برد برای هر دو طرف.

 

 عینک پرسول، از فضانوردان تا بازیگران!


عینک های پرسول تماما دست ساز ایتالیا و در شهر تورین تولید می شوند و با بهترین مواد اولیه و با بالاترین دقت و به جزئیات ساخته می شوند. لنزهای پرسول تمام ضد خش و ضربه هستند. با وجود این ویژگی های خاص قیمت مناسبی نیز دارند. این عینک ها سال های سال برای شما باقی می ماند و می توانید سال ها هر روز با پرسول به خورشید نگاه کنید و شیک بمانید. پرسول از نسلی به نسل دیگر، با زمانه خود حرکت کرده است.



شارژ سریع موبایل