اینتل ایدهی جالبی برای خانههای آینده دارد. این شرکت طرحی از یک خانه را طراحی کرده است که در عین کوچک بودن، همه ملزومات لازم برای زندگی را دارد. مهمترین قابلیت خانهی اینتل، امکان کنترل تک تک بخشهای آن توسط یک اپ است.
اگر فیلمهای علمی-تخیلی که آینده را به تصویر میکشند دیده باشید، احتمالا چشمتان به خانههای کوچک یا کپسولی افتاده است. موضوع کمبود منابع به کنار، در آینده قرار است سر فضا هم به جان یکدیگر بیافتیم. خانهای که اینتل ساخته تنها ۱۹ متر مربع است.
اینتل این خانه را با توجه به بحران فضا در آینده طراحی کرده است. این شرکت ۱۲ تا ۱۸ ماه آینده را صرف آزمایش تکنولوژیهای مختلف در این خانه خواهد کرد.
میتوانید در ادامه، بخشهای مختلف خانهی اینتل را ببینید.
خانهی اینتل قرار است اتصال و کنترل مختلف چند دستگاه هوشمند را توسط یک سامانهی واحد به تصویر بکشد.
تکنولوژی True Key اینتل با دیدن افراد آشنا، در را روی آنها باز میکند. دروبین این سیستم در خانهی پرندهی کنار در است.
اینتل نه تنها تمام دستگاهها را خودش ساخته است، بلکه سیستمی که قرار است تمام آنها را کنترل کند هم برنامهای ساختهی اینتل است. در این تصویر میبینید که خانه شخصی را شناسایی و در را برایاش باز کرده است.
اپ اینتل اگر کسی را بشناسد، او را به خانه راه میدهد. اگر چهرهی کسی هم ناآشنا باشد، او را نشان میدهد.
اگر اتفاقی در خانه بیافتد، اپ اینتل به شما اطلاع میدهد. برای مثال در خانه سنسور رطوبتی وجود دارد که اگر چیزی حس کند، سریع شما را برای درست کردن این مشکل خبردار میکند.
میکروفونی در خانه است که فرمانهای صوتی شما را قبول میکند. برای مثال میتوان به راحتی و ساده رنگ نورها را با حرف زدن عوض کرد.
چراغهایی که در خانه هستند و تغییر رنگ میدهند.
میکروفون خانه همچنین مشغول شنیدن صداهایی است که ممکن است مشکلآفرین باشند. یعنی اگر صدای شکستن شیشه بشنود، به شما هشدار میدهد که شاید کسی وارد خانه شده باشد.
زمانی که از خانه خارج میشوید، میتوانید فرمانی بدهید تا تمام درها قفل و چراغها خاموش شوند.
خانه کوچک اینتل همه چیز از آشپزخانه گرفته تا اتاق نشیمن دارد.
تخت در زیر میز مطالعه است.